Pompelmoespit Extract 1000mg 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Afhaalkluisjes

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het grapefruitzaadextract is een voedingssupplement op basis van extract van grapefruitzaadextract en vitamine C , het heeft een beschermende werking.

Zowel intern als extern gebruikt, helpt het de natuurlijke afweer van het lichaam te ondersteunen en bevordert zo het algemene welzijn. De vitamine C beschermt cellen tegen oxidatieve stress en draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem van het lichaam.

Gebruik

Voor inwendig gebruik: 7 tot 15 druppels, 's morgens, 's middags en 's avonds te verdunnen in een glas water of vruchtensap.

Voor uitwendig gebruik: vermengen met water of een hygiëneproduct (shampoo, tandpasta, enz.) met inachtneming van de verhouding van 2 druppels per ml.

Maximaal 45 druppels per dag.

Samenstelling
45 druppels (1.875 ml)
Vitamine C 56,25 mg(70,3% VNR *)
Grapefruitzaadextract 41,7mg
Inclusief bioflavonoïden 18,75 mg

* VNR = Voedingsreferentiewaarden

Gegevens
CNK2943884
FabrikantenNutrisante, PONROY VITARMONYL BENELUX
MerkenNutrisante