Oak Ess Olie Bergamot 10ml Eg

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Afhaalkluisjes

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Citrus aurantium ssp. bergamia. Relax - stress - slaap.

De essentiële olie van bergamot is een onmisbare hulp bij slaapproblemen en is ideaal als rustgevend middel. Bergamot heeft daarnaast een krachtige werking apart of in synergie op het emotioneel welzijn en het positief gemoed.

Het uitwendig gebruik wordt best beperkt tot 's avonds wegens de fototoxische eigenschappen. Het oude huismiddeltje om bergamotolie te gebruiken om sneller te bruinen is daarom ook af te raden.

Bergamotolie gaat goed samen met andere citrusoliën, echte lavendel en ylang ylang.

Gebruik

Huid: massage, bad: 1 à 2 druppels per 10 ml plantaardige olie.

Bevat van nature d-limoneen, linalool, citral, geraniol. Sterk fototoxisch, zelfs in kleine hoeveelheden in mengsels! Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank gedurende ten minste 12 uur na gebruik op de huid. Ideaal voor verneveling, massage of bad 's avonds.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: d-limoneen [34 - 52%]; linalyl acetaat [22 - 34%]; linalool [3 - 16%]; γ-terpineen [7 - 12%]; bergapteen [0,1 – 0,3%]

Gegevens
CNK4393971
FabrikantenYVB
MerkenEurogenerics (EG)