Soria 8-c Obestane Xxi Caps 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Afhaalkluisjes

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Blaaswier en kelp helpen bij de gewichtscontrole en bevorderen de darmtransit.

Algen kunnen tot 40 x hun gewicht aan water opnemen en zorgen voor een verzadigingsgevoel in de maag zodat het hongergevoel verdwijnt en de eetlust vermindert. Algen bevatten ook veel vitaminen en mineralen waaronder Jodium die de thyroïdfunctie stimuleert en de verbranding van de vetten bevordert.

Gebruik

Chronisch: 1 capsule per dag

Acuut: 2 capsules per dag

Samenstelling

Cellulose microcristalline, extrait lyophilisé de Fucus vesiculosus 225 mg (5:1) et de Laminaria 75 mg (5:1), copolymère neutre anionique, hydroxypropylméthylcellulose

Indicatie

dieet, obesitas, cellulitis

Contra indicatie

Niet gebruiken bij hyperthyroïdie. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Vanaf 12 jaar.

Gegevens
CNK3364783
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Breedte65 mm
Lengte107 mm
Diepte27 mm
Hoeveelheid verpakking30