Over ons

Onze slogan: "Uw gezondheid, onze zorg" nemen wij ter harte !

Sinds 1996 ben ik inwoner én zelfstandige apotheker te Munkzwalm!

Door de jaren heen heb ik me laten versterken door 3 collega apothekers om zo tijd te kunnen maken voor onze klanten en ze bij te staan met raad en daad.

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen.Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 

Apr. Nicky Bertrand

Apr. Vanessa Ceuppens

Apr. Anne-Mie Onderbeke

Apr. Brenda Bogaert

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Je apotheker, je raadgever … wij zijn er voor jou!

Als huisapotheker werken wij reeds jarenlang aan een vertrouwensband met onze patiënten, waardoor wij kunnen zorgen voor een doorgedreven en persoonlijke medicatiebegeleiding op maat. In het farmaceutisch dossier hebben wij een goed zicht op de gebruikelijke medicatie en eventuele allergieën of intoleranties. Bij onverenigbaarheden tussen geneesmiddelen onderling of praktische problemen zoeken wij, in overleg met uw behandelende arts, naar een gepaste oplossing.

Ook voor het opstellen en up to date houden van uw medicatieschema, kan u zeker bij ons terecht! Ons team van 4 apothekers schoolt zich voortdurend bij om steeds mee te zijn met de meest recente inzichten en wetenschappelijke ontwikkelingen en staat steeds paraat om u met raad en daad bij te staan. Een luisterend oor en een helpende hand vinden wij zeer belangrijk.

Ook in geval van overmacht (vb. onbeschikbaarheid van producten) zullen wij steeds ons uiterste best doen om te zoeken naar de meest passende alternatieve oplossing. Onze patiënten en hun gezondheid staan voor ons te allen tijde centraal! In alle discretie en vertrouwen nemen wij onze tijd om onze patiënten bij te staan met hun vragen en bezorgdheden over geneesmiddelen en gezondheidsproducten in het algemeen. 

Naast het geven van advies en de begeleiding van onze patiënten, zijn wij als apotheker ook steeds in de weer om zowel magistrale als officinale bereidingen met de grootste zorg en nauwkeurigheid te prepareren.