Oak Ess Olie Patchoeli 10ml Bio

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Afhaalkluisjes

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Pogostemon cablin. Huidverzorging - circulatie.

Patchoeli essentiële olie is een uniek product waarvan de geur niemand onverschillig laat. Het blijft gedurende weken tot maanden waarneembaar op een geurstaafje. In de parfumerie is het een belangrijk element in oriëntaalse geuren samen met sandelhout, cederhout, geranium, kruidnagel, bergamot, cassia en dergelijke.

Patchoeli essentiële olie is nuttig in shampoo voor vet haar en roos en komt goed tot zijn recht in circulatiebevorderende massagerecepten. De bladeren werden vroeger gebruikt in kruidentheeën voor een variëteit aan digestieve problemen.

Gebruik

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (68 tot 136 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.

Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature eugenol, d-limoneen.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: patchoulol [25 tot 38%], α-bulmneseen (δ-guaieen) [9 tot 24%], α-guaieen [10 tot 20%]

Gegevens
CNK4394185
FabrikantenYVB
MerkenOak