Esteem Synergy Uro/z Transp 13-48mm 10 405452

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Levering aan huis

Afhaalkluisjes

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het Esteem synergy® systeem maakt gebruik van onze innovatieve Adhesive Coupling Technology™. In plaats van plastic ringen, zorgt een gepatenteerde kleeflaag ervoor dat het zakje met zekerheid op de huidplaat kan worden bevestigd. Het resultaat is een zeer discreet, flexibel twee-delig systeem met het comfort van een ééndelig systeem en de veelzijdigheid van een tweedelig systeem. De convex is geschikt voor mensen met een teruggetrokken stoma. Het urostoma zakje heeft een kraantje om het te kunnen legen. De ingebouwde terugslagklep voorkomt terugvloeien van urine.

Gebruik
  • Urostoma
  • Dag- en nachtzakken
  • Baden & Zwemmen
  • Reizen, Extended Wear
  • Ziekenhuis
Gegevens
CNK2248797
FabrikantenConvatec Belgium
MerkenConvatec
Breedte180 mm
Lengte230 mm
Diepte66 mm