Elgydium Clinic Tandenb 20/100

CNK: 1222900

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Elgydium Clinic Tandenb 20/100

Veel meer dan een tandenborstel... de eerste tandenborstel die ook een medisch hulpmiddel is Deze ultra-zachte borstel is geïndiceerd bij patiënten met bepaalde laesies van het mondslijmvlies, met name in geval van: gingivitis en ulcero-necrotische parodontitis, desquamative erosieve laesies, bulleuze dermatose, radio- of chemotherapie-geïnduceerde mucositis ...
Inderdaad, bij de genoemde ziekten is het gebruik van een conventionele tandenborstel, zelfs een zachte, niet aanbevolen vanwege de extreme gevoeligheid van het slijmvlies. Het is echter belangrijk dat deze patiënten een goede mondhygiëne bewaren om infectieuze complicaties te voorkomen. Omdat bij sommige patiënten het poetsen van de tanden meer dan hygiëne alleen is, maakt dit deel uit van de behandeling!

De haartjes van de professionele tandenborstels ELGYDIUM CLINIC 20/100 zijn voorzien van de geavanceerde "Tynex" technologie, waardoor een post-operatief gebruik kan worden aanbevolen.

Haartjes uit Tyrex met een diameter van 20/100e. Flexibele steel uit polypropyleen, materiaal dat compatibel is voor sterilisatie in de magnetron.

De ELGYDIUM CLINIC 20/100 tandenborstels kunnen worden gesteriliseerd door hen 1 min in de magnetron te plaatsen bij 600 W.

Richtprijs

€ 4,95

Gegevens

Meer informatie

EAN Code 3577057054289
Breedte 30 mm.
Hoogte 166 mm.
Diepte 12 mm.
Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Elgydium